Gebruik jij alle mogelijkheden van Instagram Stories al?

26-08-2018 | door: Thesocialkitchen.nl
socialkitchen

Gebruik jij alle mogelijkheden van Instagram Stories al?

Groeien door meer te doen met Instagram Stories. Het kan. Jij wilt toch ook groeien? Dat wil iedereen. En het algoritme maakt het er niet makkelijker op. En nu is er ook ineens Instagram Stories. Met miljoenen gebruikers per dag (!) is dit een nieuwe manier om je fanbase een kijkje in de keuken te geven. Ik geef je veel tips! Ik ben ook beniewd naar jouw ervaring. Bekijk de video voor een korte tutorial.

Op je normale Instagram timeline zie je een gevecht ontstaan. De meeste likes, reacties, het perfecte beeld en de mooiste beschrijvingen. De meeste ondernemers die wij spreken hebben 1 ding gemeen. Ze vinden het spannend, moeilijk en eng om hier aan te kunnen voldoen. Ze zijn perfectionistisch, bang voor een (te) lage respons. Wat doen ze dan? Helemaal niks. En dat is nu jammer. Gelukkig is daar Instagram Stories. Net iets minder perfect en heel erg tof!

Gebruik Instagram Stories elke dag!

Want anders mis je de kans om te groeien. Instagram Stories is:

Dat verhaal vertellen. Wat vertel je dan? En hoe dan? Binnenkort geef ik je meer tips over de berichtjes zelf. Eerst de basis op orde. Dus hoe plaats je een foto op Instagram Stories? Ga naar de homepage van Instagram en kik op het plusje. Links bovenin.

Foto plaatsen in Instagram Stories plusje klikken

 

Je krijgt dan een fotoscherm te zien.

Foto plaatsen in Instagram Stories plusje klikken

Wat kun je allemaal met Instagram Stories?

Ik heb een korte video gemaakt, dus kijk vooral even mee. Onder de video alle mogelijkheden.

Je hebt je foto gekozen. En dan.. Je kunt nu van alles toevoegen:

Het Pennetje

Wist je dat:

Genoeg info om aan de slag te gaan. De grootste tip, probeer het gewoon. Je kunt gerust een paar Stories achter elkaar plaatsen, maak je geen zorgen er is heus geen overkill. Je zult verrast zijn hoeveel mensen er een kijkje nemen en benieuwd naar jou en je onderneming zijn.

In een volgende blog vertel ik je meer over de strategie! Wil je samen met ons een Social Media strategie maken? Meld je dan aan voor de training!

social media strategie in 1 dag ZONDER DATUM

 

 

 

Nieuwste takeaways

Nieuwe training

Follow @thesocialkitchen.nl

Deel deze takeway