Over @thesocialkitchen.nl

Hier @thesocialkitchen.nl vind je een uitgebreid menu aan social media trainingen. Met ingrediënten als een complete social media strategie opzetten, een basisrecept voor Instagram, LinkedIn en Facebook. Maar ook vertellen we je in één ochtend over de perfecte mix voor al je verschillende kanalen. Smaakt het naar meer? Dat kan natuurlijk! Met onze één-op-één consultancy kunnen we jou en je bedrijf klaarstomen voor het verbeteren van je bereik op social media. Volg ons ons via de diverse social media kanalen en je krijgt wekelijks een portie gratis socialkitchen takeaways!

Als marketingcollega’s bij Thuiswinkel.org zijn we vriendinnen geworden en kwamen we erachter dat we veel dezelfde passies delen.  En daardoor runnen we al 5 jaar samen www.psblog.nl.  Naast het bloggen zijn we druk met het onderhouden van onze Facebook en Instagram pagina waar we zijn uitgegroeid tot meer dan 10.000 volgers! Maar natuurlijk zorgen we er ook voor dat we continu op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van online marketing en social media. Met al deze kennis willen we graag MKB bedrijven verder helpen. Daarom hebben we diverse trainingen samengesteld en @thesocialkitchen gecreëerd. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten!

Paloma

Heeft al jaren ervaring met marketing en sales! Begonnen bij de e-commerce van Kijkshop, grote events georganiseerd en specialist in marketing en sales. Ze weet alle ins en outs van social media. Ze staat op met Instagram en gaat er weer mee naar bed ;-).

Neem contact op

Sanne

Werkt al 8 jaar als online marketeer. Gestart bij Thuiswinkel.org, toen naar de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en inmiddels ook ondernemer. Ze is dagelijks met websites en social media bezig. Daarnaast krijg ze veel energie van het op weg helpen van ondernemers en collega's en deelt ze haar liefde voor social media al te graag. In haar vrije tijd Instagramt ze er op los en haalt daar dagelijks inspiratie vandaan.

Neem contact op

@thesocialkitchen.nl & co

Marin Wiellersen webdesign & optimalisatie

Ben je actief op social media? Dan wil je waarschijnlijk een goede website hebben waarop jouw volgers uitgebreide content kunnen vinden. Marin ontwikkelt SEO-vriendelijke en op maat gemaakte websites voor ondernemers, bloggers en kleiner e-commerce bedrijven. Bekijk haar portfolio of neem voor meer informatie contact op via wiellersenmarin@gmail.com.

Wat anderen zeggen over thesocialkitchen.nl

De Social Media basistraining was zeer interessant en leerzaam. Er was ook genoeg ruimte voor persoonlijke begeleiding en hulpvragen op maat. Ik heb er voor mijn organisatie veel aan gehad en ben direct aan de slag gegaan."

Bianca van Oss, Puur inZicht

Bekijk meer reviews

Follow @thesocialkitchen