Heb jij een account op Facebook en wil je leren hoe deze in te zetten om resultaat te behalen? Of wil je starten met een account voor jouw bedrijf en wil je weten hoe je jouw doelgroep het beste bereikt? Met ca 11 miljoen Nederlanders biedt Facebook enorme kansen voor jouw bedrijf.

Wil je meer omzet en een groter bereik? Wil je weten hoe je beter gevonden kunt worden via zoekmachines? Kennis delen met behulp van video’s? Zet video slim en effectief in want dit wordt steeds belangrijker.

Wat gaan we doen?

In 1 ochtend zitten we samen aan tafel en vertellen je alles over Facebook. Niemand zit op Facebook.. tenminste, dat zeggen ze. Toch is het een kanaal dat dagelijks miljoenen bezoekers heeft, waar je gemakkelijk linkjes plaatst, goed kunt adverteren en groepen kunt opstarten. De kansen van Facebook laat jij toch niet schieten?

Waar en wanneer?

  • Wanneer: najaar 2019
  • Tijdstip: 09:00 -12:00 uur
  • Locatie: Horaplantsoen 20, Ede
  • Tarief: € 189. Inclusief koffie, thee en wat lekkers uit de keuken

De Facebook training wordt later pas weer gegeven. Een deel van deze training komt terug in de basistraining en de strategiedag! Voor meer info mail naar info@thesocialkitchen.nl.

Ja, ik doe mee

Praktische info

Liever 1 op 1 advies?

Combinatietickets

Wat zeggen anderen over de social media consultancy van The Social Kitchen?

Als startende ondernemer komt er ontzettend veel op je af. Het opzetten van je Social Media neemt hierin veel kostbare tijd in beslag. Daarom besloot ik bij Sanne en Paloma de training te volgen. Ik ging naar huis boordevol inspiratie en tips waar ik gelijk mee aan de slag kon!

Milly Tjin Milly Fit voeding & beweegadvies

Bekijk alle reviews

Ja, ik wil een plaats reserveren bij de training

Aanmelden training: 1-op-1 social media strategieAanmelden basistraining: 10 meiAanmelden basistraining: 14 juni