Instagram is het snelst groeiende social media kanaal van dit moment. De kracht van Instagram zit ‘m in het visueel maken van jouw bedrijf. Maar is Instagram ook interessant om zakelijk in te zetten? Hoe start je met visuele communicatie? Hoe zet je hashtags(#) in? Wat zijn Instagram Stories? Hoe plaats je een link? Hoe bekijk je statistieken en wat zeggen deze resultaten. Wanneer kun je het beste posten en hoe ga je om met het algoritme. En hoe maak je jouw account tot een succes?

Wat gaan we doen?

In 1 ochtend zitten we samen aan tafel en vertellen jou alles over Instagram. Hoe bereik je meer mensen? Hoe zet je volgers om tot klanten? Welke nieuwe ontwikkelingen zijn er en hoe pas je ze toe? Ga je adverteren? Gebruik je Stories? En misschien is Instagram TV wel wat voor jou?

Waar en wanneer?

  • Wanneer: najaar 2019
  • Tijdstip: 09:00 -12:00 uur
  • Locatie: Horaplantsoen 20, Ede
  • Tarief: € 189. Inclusief koffie, thee en wat lekkers uit de keuken

De Instagram training wordt later pas weer gegeven. Een deel van deze training komt terug in de basistraining en de strategiedag! Voor meer info mail naar info@thesocialkitchen.nl.

Ja, ik doe mee

Praktische info

Liever 1 op 1 advies?

Combinatietickets

Wat zeggen anderen over de social media consultancy van The Social Kitchen?

Als startende ondernemer komt er ontzettend veel op je af. Het opzetten van je Social Media neemt hierin veel kostbare tijd in beslag. Daarom besloot ik bij Sanne en Paloma de training te volgen. Ik ging naar huis boordevol inspiratie en tips waar ik gelijk mee aan de slag kon!

Milly Tjin Milly Fit voeding & beweegadvies

Bekijk alle reviews

Ja, ik wil een plaats reserveren bij de social media training

Aanmelden training: 1-op-1 social media strategieAanmelden basistraining: 10 meiAanmelden basistraining: 14 juni