Ontdek de kracht van LinkedIn. Wellicht hebt je – net zoals 7 miljoen andere business professionals in Nederland – al een LinkedIn profiel maar kom je niet verder dan af en toe connecten met een klant of samenwerkingspartner. Wil je dat collega’s een professioneel profiel hebben op LinkedIn? Of jij als ZZP-er? En wil je weten op welke manier jij of jouw collega’s succes via LinkedIn kunnen behalen en de organisatie kunnen uitdragen? We vertellen je hoe je een goede basis vormt.

Wat gaan we doen?

In 1 ochtend zitten we samen aan tafel en vertellen jou alles over LinkedIn. Social selling, hoe doe je dat? Hoe krijg je medewerkers mee als ambassadeur, wat is het effect, wel of niet adverteren en ga je voor een bedrijfspagina of een groep?

Waar en wanneer?

  • Wanneer: najaar 2019
  • Tijdstip: 09:00 -12:00 uur
  • Locatie: Horaplantsoen 20, Ede
  • Tarief: € 189,- inclusief koffie, thee en natuurlijk iets lekkers uit de keuken

De LinkedIn training wordt later pas weer gegeven. Een deel van deze training komt terug in de basistraining en de strategiedag! Voor meer info mail naar info@thesocialkitchen.nl.

Ja, ik doe mee

Praktische info

Liever 1 op 1 advies?

Combinatietickets

Wat zeggen anderen over de LinkedIn training?

Als startende ondernemer komt er ontzettend veel op je af. Het opzetten van je Social Media neemt hierin veel kostbare tijd in beslag. Daarom besloot ik bij Sanne en Paloma de training te volgen. Ik ging naar huis boordevol inspiratie en tips waar ik gelijk mee aan de slag kon!

Milly Tjin Milly Fit voeding & beweegadvies

Bekijk alle reviews

Ja, ik wil een plaats reserveren bij de social media training

Aanmelden training: 1-op-1 social media strategieAanmelden basistraining: 10 meiAanmelden basistraining: 14 juni