Social media basistraining: het recept voor succes

Onze Social Media basistraining is een ‘hands on’ training om je op weg te helpen in het doolhof van social media met de nadruk op Instagram, Facebook en Youtube. Tijdens deze training laten we jou zien dat social media fun is maar vooral ook noodzakelijk is om iets mee te doen! We vertellen je hoe je zonder mega marketingbudget meer bereik kunt krijgen en uiteindelijk het bereik van je (web)shop/ bedrijf kunt verbeteren!

Voor wie?Social media basistraining

De training is bedoeld voor het MKB en iedereen die aan de slag wil gaan, of al bezig is, met social media. Voorwaarde is dat je betrokken bent, of binnenkort wordt, bij het inzetten van social media binnen je organisatie of project. Basiskennis van social media is geen vereiste.

Programma vrijdag 10 mei

8.30 tot 9.00 uur – ontvangst
9.00 tot 9.15 uur –  introductie social media
09.15 tot 10.30 uur – Instagram en Facebook
10.30 tot 10.45 uur – korte pauze
10.45 tot 11.30 uur – Youtube en SEO
11.30 tot 12.00 uur – tips, tricks en vragen

Instagram

Instagram is het snelst groeiende social media kanaal van dit moment. De kracht van Instagram zit ‘m in het visueel maken van jouw bedrijf. Maar is Instagram ook interessant om zakelijk in te zetten? Hoe start je met visuele communicatie? Hoe zet je hashtags(#) in? Wat zijn Instagram Stories? Hoe plaats je een link? Hoe bekijk je statistieken en wat zeggen deze resultaten. Wanneer kun je het beste posten en hoe ga je om met het algoritme. En hoe maak je jouw account tot een succes?

Facebook

Heb jij een account op Facebook en wil je leren hoe deze in te zetten om resultaat te behalen? Of wil je starten met een account voor jouw bedrijf en wil je weten hoe je jouw doelgroep het beste bereikt? Met ca. 11 miljoen Nederlanders biedt Facebook enorme kansen voor jouw bedrijf.

Youtube

Wil je meer omzet en een groter bereik? Kennis delen met behulp van video’s? Wil je weten hoe je met behulp van YouTube gevonden wordt via zoekmachines? Zet YouTube slim en effectief in want video wordt steeds belangrijker.

SEO

De term SEO staat voor ‘Search Engine Optimization’, in gewoon Nederlands ‘zoekmachine optimalisatie’. SEO is een verzameling van technieken. Deze technieken zijn gericht op het optimaliseren en verbeteren van je website of webshop voor de vindbaarheid in zoekmachines zoals Google en Bing. We vertellen je waar je rekening mee moeten houden om jouw website beter vindbaar te maken.

Waar en wanneer?

Data:
10 mei of 14 juni

Locatie: Ede
Tijdstip: 9.00u-12.00u
Tarief: € 189,- (excl. btw) per persoon

Wil je erbij zijn? Reserveer nu een plekje!

Ja, ik doe mee

Praktische info

Check de blog voor tips

Wat zeggen anderen over de social media consultancy van The Social Kitchen?

Als startende ondernemer komt er ontzettend veel op je af. Het opzetten van je Social Media neemt hierin veel kostbare tijd in beslag. Daarom besloot ik bij Sanne en Paloma de training te volgen. Ik ging naar huis boordevol inspiratie en tips waar ik gelijk mee aan de slag kon!

Milly Tjin Milly Fit voeding & beweegadvies

Bekijk alle reviews

Ja, ik wil een plaats reserveren bij de social media basistraining

Aanmelden training: 1-op-1 social media strategieAanmelden basistraining: 10 meiAanmelden basistraining: 14 juni