Onze social media training plus is bestemd voor iedereen die de basis van social media onder de knie heeft maar méér wil bereiken. Hoe adverteer je op Facebook en Instagram? Wat te doen met LinkedIn? En zet jij whatsapp al zakelijk in? Hoe bereik je de juiste doelgroep?

Voor wie?

Ben jij al even bezig met social media maar wil je er meer uithalen en misschien wel gaan adverteren? Dan is deze training echt wat voor jou. Met nieuwe mogelijkheden op Facebook en Instagram is het een must om bij te blijven en op te vallen tussen je concurrenten. Deze training is een vervolg op de basistraining.

Programma

Het programma bestaat uit:

  • Trends social media 2019
  • Adverteren
  • Boosten
  • Stories
  • Direct verkopen vanuit Instagram (linktree, feedshop, stories)
  • Whatsapp
  • Vindbaarheid in Google (SEO en linkbuilding)
  • Monitoring
  • Statistieken

Instagram

Instagram is het snelst groeiende social media kanaal van dit moment. De kracht van Instagram zit ‘m in het visueel maken van jouw bedrijf.

LinkedIn

Ontdek de kracht van LinkedIn. Wil je dat collega’s een professioneel profiel hebben op LinkedIn? En wil je weten op welke manier jij of jouw collega’s succes via LinkedIn kunnen behalen en de organisatie kunnen uitdragen? We vertellen je hoe je een goede basis hebt.

Facebook

Heb jij een account op Facebook en wil je leren hoe deze in te zetten om resultaat te behalen? Wil je weten hoe je jouw doelgroep het beste bereikt? Met ca 11 miljoen Nederlanders biedt Facebook enorme kansen voor jouw bedrijf.

Youtube

Wil je meer omzet en een groter bereik? Kennis delen met behulp van video’s? Wil je weten hoe je met behulp van YouTube gevonden wordt via zoekmachines? Zet YouTube slim en effectief in want video wordt steeds belangrijker.

Waar en wanneer?

Datum: najaar 2019
Locatie: Ede
Tijdstip: 9.00u-12.00u
Tarief: € 189,- (excl. btw) per persoon

De social media plus training wordt later pas weer gegeven. Een deel van deze training komt terug in de basistraining en de strategiedag! Voor meer info mail naar info@thesocialkitchen.nl.

Ja, ik doe mee

Praktische info

Liever 1 op 1 advies?

Combinatietickets

Wat zeggen anderen over de social media consultancy van The Social Kitchen?

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut."

Naam, achternaam

Bekijk alle reviews

Ja, ik wil een plaats reserveren bij de social media basistraining

Aanmelden training: 1-op-1 social media strategieAanmelden basistraining: 10 meiAanmelden basistraining: 14 juni